Pinxinmäki ja Kelvenne – Retki täynnä taidetta ja upeaa luontoa!

Itä-Hämeen alueella on paljon kivoja paikkoja joissa vierailla. Tulevana lauantaina onkin oiva ja lähes viimeinen tilaisuus käydä tutustumassa Pinxinmäen tarjontaan, koska tämän kesän näyttelyhän sulkee ovensa jo tulevana sunnuntaina. Tämän kesän näyttelyn teemana on ” Mitä heille kuuluu nyt?” Näyttelyyn valitut 5 taiteilijaa ovat kaikki saaneet Vuoden Nuori Taiteilija-palkinnon 2000-luvulla ja he ovat nykyäänkin hyvin tunnettuja taiteilijoita. Mukana ovat siis Nanna Susi, H-C Berg, Samuli Heimonen, Ari Pelkonen ja Ville Andersson. Näiden kuvataiteiljoiden lisäksi mukana on myös 2008 Vuoden Nuori Muotoilijaksi valitut Nathalia Lautenbacher ja Naoto Niidome.

Pinxinmäki, taidekeskus Sysmässä, Päijänteen rannalla palvelee kesäisin ja taidenäyttelyn lisäksi pihapiirissä on myös vaihtuvaa taidetta aitoissa, käsityöläisten työpajoja ja myymälöitä. Alueelta löytyy myös ravintola- ja kahvilapalveluja.

Kun kerran olemme Päijänteen rannalla, mikä olisi otollisempaa kuin lähteä risteilemään ja kokemaan upeita maisemia ja luontoa Päijänteen Vesistöön! Kulkee Vetten Halki– risteilypalveluja tuottava laivanvarustamo vie meidät M/S Jenni-Marialla upealle Kelventeen saarelle!  Maukas lohikeitto ja suussa sulava marjapiirakka vie takuulla kielen mennessään! Päijänteen kansallispuistoon kuuluva Kelvenne on merkittävin kansallispuistoon kuuluva saari.  Ei muuta kuin omat eväät mukaan ja tutustumaan omatoimisesti tähän upeaan saareen.

Järvisen Liikenne– Itä-Hämäläinen tilaus- ja linjaliikenne yritys joka toimii jo kolmannessa polvessa kyyditsee ryhmäläiset Heinolasta Hartolan kautta Sysmään ja takaisin samaa reittiä.

Lauantaina 10.8 järjestettävälle Itä-Hämeen matkailuyhdistyksen ja Heinola Travelin retkelle mahtuu vielä mukaan! Lähde viettämään mukava päivä mukavalla porukalla, ja tottahan on sekin että säästä emme voi mennä takuuseen, vaikka aurinkoa onkin luvattu!!

Varaukset ja ilmoittautumiset tästä: ILMOITTAUDU MUKAAN