LUONTOELÄMYKSIÄ JA AKTIVITEETTEJA

posted in: luontomatkailu | 0

Läntisen Järvi-Suomen alue tarjoaa ihanteelliset olosuhteet luonnossa liikkumiseen. Harjumaastot, ympäröivä vesistö sekä lukuisat puistot houkuttelevat matkailijaa nauttimaan sen antimista! Heinolasta löytyy hyvät Frisbeegolf-radat ja ansiokas frisbeegolf-seura onkin saanut luotua todella kattavat pelimahdollisuudet kaikille lajin harrastajille. Voit tutustua toimintaan tästä ldg.fi

Heinola Travel tekee yhteistyötä aktiviteetti- ja elämystoimijoiden kanssa, mikä mahdollistaa myös isompien pakettikokonaisuuksien tuottaminen asiakkaille.

Nature Escape Oy:n elämyskellunta on ympärivuotinen aktiviteetti!
Nature Escape Oy:n Human Foosball on viihdyttävä aktiviteetti ryhmille!

Heinola Travelin kautta voit tilata myös aktiviteetteja ja opastettuja luontoretkiä. Nämä sopivat hyvin esimerkiksi tyhy- tai virkistyspäiviin. Voit tilata pelkän aktiviteetin tai opastuksen, mutta vaihtoehtoisesti autamme räätälöimään myös pakettikokonaisuuden tiloineen ja ruokailuineen. Nature Escape Oy on erikoistunut luontoaktiviteetteihin ja hyvien hetkien tuottamiseen ja vaihtoehtoina on mm. elämyskellunta, luontopakopeli tai legendaarinen ihmisversio pöytäjalkapallosta!

Lähtisitkö paikallisoppaiden luonto-opastuksille esimerkiksi Asikkalan Pulkkilanharjulle tai Heinolan Paistjärvellä sijaitsevalle Pirunkirkolle? Omatoimimatkaajalle löytyy myös hyvät reittiohjeet, mutta asiantuntevien oppaidemme kanssa saat retkestä enemmän irti!

Heinola Travelin nettikaupan puolelta voit varata ja pyytää tarjouksia!